Nu-Prep, perfect and official supplements 'extra push'

Nu-Prep, perfect and official supplements 'extra push'
Negative - Prohibited List. ADAMAS, New Delhi, India. NON-DRUG. Nu-Prep official supplement 'The National Sports Institute of Malaysia'

Monday, 31 December 2012

Kardiovaskular – masalah jantung, kencing manis ( diabetic ) hubung kait testosterone – ‘eurycoma longifolia’ Tongkat Ali Nu-Prep 100 ( Tanpa Bahan Terlarang / DADAH ).KEYWORDS : Male infertility, medicinal herbs, semen, Adaptogen – eurycoma longifolia Hypogonadism – late on-set hypogonadism Testosterone – Tongkat Ali NU-PREP100

Produk Jenama Malaysai Tongkat Ali Nu-Prep 100, hasil dari kerjasama Kerajaan Malaysia & MIT ( US ). 
TONGKAT ALI NU-PREP 100

NU-PREP TERHASIL ATAS PERJUANGAN MU, AKAN KAMI KENANG SELAMANYA.
KEAMANAN  MENUJU KEMAJUAN & PEMBANGUNAN UMMAH INI AKAN BERTERUSAN TIADA HENTI, SEBILION TERIMA KASIH


CONTOH TERBAIK
 PAHLAWAN NEGARA


Iqra
IQRA
bacalah..
Pastikan
hanya 
Tongkat Ali
Nu-Prep
100
BERFAKTA
TERANG,
JELAS
( bukan yang
lain atau dari pengeluar biasa, kilang atau syarikat MLM)YANG PASTI BERSAINTIFIK DAN BERKRITERIAKAN WHO - SELAMAT, BERKESAN & BERKUALITI TERBAIK HANYA TONGKAT ALI NU-PREP 100 SAHAJA.

PERHATIAN -  YANG LAIN DIPASARAN SEKARANG ' BERKELADAK/BERHAMPAS, MENGANDUNGI RACUN / LOGAM BERAT, JUMLAH KANDUNGAN BAHAN AKTIF 'TIDAK PASTI'. INI SEMUA BOLEH MEROSAKKAN GENERASI MALAYSIA DENGAN KEROSAKKAN BUAH PINGGANG & HATI ( liver )

Iqra, IQRA
Azam
 Tahun Baru 2013
TONGKAT ALI NU-PREP 100


PERKARA YANG DINANTIKAN 
2013 ( 365 HARI )
Tongkat Ali Nu-Prep 100
( eurycoma longifolia )

MASIH TERUS MENDIDIK ‘JIHAD KESIHATAN’ KEPADA PENGGUNA BIJAK MALAYSIA.

‘INDUSTERI HERBA MENJANA EKONOMI NEGARA.’
( Isu ini adalah berkaitan pengeluaran penulisan yang terkandung sebelum ini pada blog yang sedang ANDA BACA )

1.     PIHAK yang PERTAMA bakal dikenakan tindakan dibawah AKTA IKLAN yang dikuatkuasakan oleh KPDNKK ‘ RM 1 juta & atau penjara 5 tahun ‘.

·        Pihak terbabit seperti syarikat pengiklanan. APAKAH HUKUMANNYA. ADAKAH HANYA AMARAN.

Sebagai konsultan – dengan ayat perkataan yang seumpamanya ‘ PERKATAAN BERBEZA TETAPI PADA MAKSUD YANG SAMA. TANPA KAJIAN ‘SENDIRI – PETIKAN DARI KAJIAN PIHAK LAIN’, PROSES YANG TIDAK SAMA SEKALI, TIADA SOKONGAN SIJIL ANALISA, KANDUNGAN BAHAN TERLARANG / DADAH & SEBAGAINYA.

·        Pihak majalah , ahkbar, media elektronik & berkaitan secara langsung atau tidak secara langsung. APAKAH HUKUMANNYA. ADAKAH HANYA AMARAN.

SEPERTI dinyatakan oleh Ketua Inovasi Jabatan Perdana Menteri. Pengguna Bijak Malaysia jika terus menekan soalan kepada ‘artis yang terlibat pada jenama produk dengan jari menunjukan BAGUS begitu juga produk kecantikan ‘ Bakal memberi satu tekanan kepada syarikat pengiklanan di negara kita’. PERSOALANNYA MINDA PENGGUNA BIJAK MALAYSIA DI TUNTUT KEARAH TERSEBUT. ( berlaku di eropah pihak parlimennya – seorang ahli parlimen memaksa kerajaan mengharamkan iklan bahan kecantikan oleh artis WANITA TERKEMUKA DUNIA ( US ) kerana terdapatnya isu ‘PENIPUAN’ ( TIDAK BERFAKTA, TERANG & JELAS ) kepada Pengguna.  

2.     AKTA FARMASI, adakah ini akan sealiran dengan ‘RM 5 juta & atau penjara 15 tahun’. TIRUAN & BERKAITAN DENGANNYA.

3.     Kaitan  ‘kandungan isian tercatatnya – Jika bahan kandungan aktif melebihi 20%  IA ADALAH ‘MEDICINE’. Hasil produk 100% sepenuhnya pati asli hanya bahan kandungan aktif dari TONGKAT ALI SAHAJA. Ini TIADA kaitan ' Kandungan Bahan Terlarang / DADAH '. ( JIKA DIJADIKAN 'MEDICINE' MAKA 2 PERKARA BAKAL BERLAKU PERTAMA BERTINDAK SEPERTI DADAH UNTUK BAHAGIAN TERTENTU DALAM BADAN BERFUNGSI / BERTINDAK PANTAS/CEPAT, SELEPAS MENGAMBILNYA. KEDUA, JIKA DIISTIHARKAN 'MEDICINE' MAKA AKAN BERTAMBAHNYA KEKAYAAN NEGARA MALAH MENJANA EKONOMI BARU LEBIH FOKUS DAN YANG MEMPUNYAI TUMBUHAN ATAU MENANAMNYA DIKAMPUNG-KAMPUNG BAKAL MENJADI JUTAWAN. ( DENGAN KELUASAN TANAH KEBUN / LERENG BUKIT ). JIKA PIHAK BERWAJIB MENDAPATKAN KELULUSAN DI PARLIMEN SEBAGAI ' SEMI MEDICINE ' IA SUDAH MEMBANTU KEARAH TERSEBUT INI BERLANDASKAN ATAS FAKTA KAJIAN KLINIKAL BERSAINTIFIK & BERKRITERIAKAN WHO.( TERANG DAN JELAS  ) SEGALANYA PERLU DIBENTANGKAN DIPARLIMEN. ( UNTUK MEDICINE ATAU SEMI MEDICINE ATAU BERADA PADA TAHAP LAMA, YANG DIPERTIKAIKAN PIHAK KEMENTERIAN KESIHATAN LUAR NEGARA )


( seperti dinyatakan oleh pihak Kementerian kesihatan LUAR NEGARA pada 2007, ‘ Commissioner – Authority ‘ – Tongkat Ali Nu-Prep 100 - ‘BAT’, Best Available Technology – Teknologi Tercanggih hasil produk melalui proses tercanggih hingga keaslian bahan aktif dihasilkan melebihi jangkauan ‘isian kandungan catatan’ yang TELAH LAMA ADA DAN DIPRAKTIKAN SELAMA INI. Bersama  isu  yang lain SEPERTI  JENIS TUMBUHAN )

4.     Kaitan  kandungan BAHAN AKTIF MELALUI kajian klinikal membuktikan dengan DOS YANG TERTENTU AKAN MEMBERI KEBAIKAN DAN KEBERKESANAN PADA KESIHATAN TUBUH BADAN. Persoalannya adakah produk yang lain bakal mempunyainya atau sebaliknya & DIBIARKAN IA BERADA DIPASARAN YANG SENTIASA MENGELIRUKAN DAN TERUS MENAMBAH KEYAKINAN ‘MASYARAKAT – PENGGUNA BIJAK MALAYSIA DENGAN IKLAN YANG MENYAKINKAN. ( PENGGUNA BIJAK MALAYSIA BERKATA ' IA MENDAPAT KELULUSAN & BAGAIMANA BOLEH DISIARKAN PADA AKHBAR - JAWAPANNYA MESTI MENDAPAT 'APPROVAL' lebih-lebih lagi pihak akhbar yang mendapat jualan yang tertinggi serta pembaca, begitu juga akhbar yang lain dengan kadar sasaran pembaca yang berumur atau sebaliknya bersandarkan jenis produk yang ingin dijual. ) CONTOH IA ‘MEMBANTU JUALAN YANG HEBAT’ . YANG PASTI TIDAK BERKAITAN LANGSUNG MEMANDANGKAN KAJIAN ADALAH SEBALIKNYA.

HANYA TONGKAT ALI NU-PREP 100 CONTOH TERBAIK  UNTUK MENDAPATKAN KEBAIKAN DAN KEBERKESANANNYA IA MESTI ADA JUMLAH KANDUNGAN 1 MG BERSAMAAN 1 KG BERAT BADAN. BEGITU JUGA MINUMAN PRACAMPURAN YANG MENGANDUNGI BAHAN TUMBUHAN TONGKAT ALI – PERSOALANNYA BERAPAKAH KANDUNGANNYA ‘ SELAIN BAKAL MENDAPATI KEBURUKKAN KEPADA KESIHATAN MEMANDANGKAN KANDUNGAN GULA YANG TINGGI – LANTAS KURANG 365 HARI MAKA JAWAPANNYA ‘KENCING MANIS’. MENYUMBANG KEARAH LEBIH BURUK. 

ISU INI DARI 2007 KINI MASIH ..??????
Kini kian meningkat ‘statsitik’ kerosakkan buah pinggang, kencing manis, hati & sebagainya.

5.     Pada Bajet 2014 NANTI – berkaitan mesin dialisis akan BERTAMBAH ( UNTUK 2013 – 150 MESIN DILULUSKAN OLEH PERDANA MENTERI ). KITA SAKSIKAN AKAN DATANG 2013 UNTUK BAJET 2014 ‘PERATUS PENURUNANNYA’ ATAU SEBALIKNYA BERTAMBAH. 

 MAKA, BENARLAH PADA HALFEST 2011 PWTC, DIDATANGI PELAWAT ANTARABANGSA BAHAWA PRODUK TONGKAT ALI NU-PREP 100 PATEN US, EROPAH TERBAIK MELALUI PROSES TERCANGGIH BERSAMA KAJIAN KLINIKAL PERTAMA DI DUNIA TERBUKTI TERANG DAN JELAS TETAPI BEBERAPA BULAN YANG LALU DIDEWAN OLEH KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA MENJAWAB SOALAN BAHAWA PERATUS MEMERLUKAN RAWATAN DIALISIS MENINGKAT ' NASIHAT BELIAU BAHAWA PADA WAKTU & KETIKA PERNIAGAAN YANG TERBAIK DI MALAYSIA SEKARANG / HARI INI ADALAH MENYEDIAKAN KELENGKAPAN PERALATAN SEPENUHNYA BERKAITAN MESIN DIALISIS UNTUK PESAKIT BUAH PINGGANG.

 ( MERAH PADAM MUKA SAYA & DENGAN SELAMBA KETAWA BERSAMA - APABILA KERATAN AKHBAR TERSEBUT ADA PADA SIMPANAN SAYA 'BUKTI PERCAKAPAN BELIAU ADA KEBENARANNYA' ) PERNIAGAAN MESIN DIALISIS TERBAIK ( BAYARAN PASTI DITANGGUNG OLEH  KERAJAAN ATAU PUSAT ZAKAT ATAU MELALUI EPF ATAU SEBAGAINYA ), TAPI INI MENUNJUKKAN KERAJAAN MALAYSIA BERTANGGUNGJAWAB DENGAN MENYEDIAKAN KEMUDAHAN UNTUK SEMUA. ( mungkin beliau hendak saya menjadi 'distributor' produk mesin dialisis )

6.     PERHATIAN :- LANGKAH TEPAT, JELAS & TERANG OLEH KERAJAAN MALAYSIA. TONGKAT ALI NAMA SAINTIFIK ‘EURYCOMA LONGIFOLIA’ YANG PASTI TONGKAT ALI NU-PREP 100 DIHASILKAN MELALUI PROSES YANG TELAH DIPATENKAN ( US 7,132,117 B2 & Europe Specification Patent EP 1,313,491 B1 ).

Malah terbaru dari TONGKAT ALI BAKAL DIPATEN. Tanaman diiktiraf sebagai ‘HARTA INTELEK’ sebagai khazanah biodiversity Malaysia mengikut undang-undang khas. ( Protokol Nagoya Mengenai Akses Sumber Genetik )

PERHATIAN :-

·        UNDANG-UNDANG digubal. Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar Datuk Seri Douglas Uggah Embas berkata, ‘DRAF RANG UNDANG-UNDANG ABS DIGUBAL KEMENTERIANNYA BERADA PADA DI PERINGKAT AKHIR DAN DIJANGKA DIBENTANGKAN PADA SIDANG PARLIMEN AKAN DATANG.

·        Kearah langkah domestic bagi memastikan negara mendapat faedah daripada pengkomersialan sumber biologi dan membantu untuk mengatasi KECURIAN BIOLOGI ( BIOPIRACY ) SERTA PENYALAHANGUNAAN PENGETAHUAN TRADISI BERKAITAN SUMBER BIOLOGI.

·        USAHA mengimbangi pembangunan & biodiversity dengan 10 projek permulaan di bawah program transformasi ekonomi ( ETP ) dirangka dalam sector biodiversity. Sektor bioekonomi dijangka menyumbang RM 3.7 bilion kepada pendapatan kasar negara dengan menawarkan 17,500 pekerjaan menjelang 2020. Kata PENASIHAT SAINS PERDANA MENTERI, PROF EMERITUS DATUK DR ZAKRI ABDUL HAMID.  


Jika dulu ( malah masih terdapatnya di kalangan KITA 'Pengguna Bijak Malaysia ). YANG MALU MENGAKU MENGAMBIL TONGKAT ALI, tapi kini dengan terang-terang telah TAMPIL DENGAN BERANI UNTUK MEMBELI ATAU MENYATAKAN TONGKAT ALI NU-PREP ADALAH HASIL KERAJAAN YANG TERBAIK. BERSAINTIFIK & BERKRITERIAKAN WHO SELAMAT, BERKESAN & BERKUALITI.  Tanpa/TIADA segan silu atau WAS-WAS untuk mendapatkannya DEMI KEBAIKAN KESIHATAN TUNUH BADAN.

Masih ada ( & TIDAK BOLEH DISALAHKAN, hinggalah jika mereka membacanya akan 'discovery' harta khazanah negara ini ) dikalangan 'kakitangan kerajaan & atau swasta', yang masih TIDAK HAIRAN ATAU PEDULI LANGSUNG. Tapi sebenarnya mereka-mereka ini ' MASIH KELIRU' yang mana satu sebenarnya Tongkat Ali TERBAIK. JAWAPANNYA HANYA TONGKAT ALI NU-PREP 100.

( masih juga hairan adakah mereka ini TIDAK PANDAI BERINTERNET ATAU LANGSUNG BUTA INTERNET ATAU DIKALANGAN YANG MALAS TIDAK PANDAI MENILAI MELALUI BACAAN ' BUKTI SAINTIFIK , TERANG & JELAS ' ) ATAU BARANGKALI DIKALANGAN YANG BERPOTENSI MENDAPATKAN RAWATAN DIALISIS PADA MASA AKAN DATANG ATAS TIADA KEBIJAKSANAAN MENILAI PERKARA YANG ASAS & BENAR.-BENAR BERFAKTA..

'CARIAN GOOGLE –SEARCH & IMAGES' lihat & baca Demi Kemajuan & Pembangunan Ummah. 

Sokongan kandungan bersama catatan, gambar-aktiviti bersama doktor PAKAR, kelulusan JAKIM,KKM ( hubungi segera ), kajian klinikal, produk berada di MAHA NS 2012 & MAHA International 2012 ( di bawah MOA - Kementerian Pertanian dan Industeri Asas Tani - NKEA EPP1 CONTOH TONGKAT ALI NU-PREP 100 sebagai 'Peneraju Herba Negara')  MAKSUD BERKRITERIAKAN WHO ADALAH ' SELAMAT , BERKESAN & BERKUALITI.'

Masa telah berubah, kini ke arah JIHAD KESIHATAN sebagai keutamaan untuk kebaikan & keberkesanan kepada kesihatan tubuh badan. Ini adalah tanggungjawab besar kami kepada negara bersama produk Jenama Malaysia iaitu TONGKAT ALI NU-PREP 100.  


'NO DRUGS' TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH
TONGKAT ALI NU-PREP 100

TAHUKAH ANDA
'PENGGUNA BIJAK MALAYSIA'


 Tongkat Ali Nu-Prep 100

BAHAWA BLOG INI UJUD ATAS DASAR BUKTI, TERANG & JELAS. IA melintasi cara pemikiran yang jauh bermula sekarang dengan 'akan berlaku, sedang berlaku & TETAP BERLAKU pada polisi atau dasar atau rujukan atau nasihat serta panduan kepada 'Pengguna Bijak Malaysia'. Ini adalah kemenangan semua pihak di Malaysia.

Proses yang telah di patenkan bersama hasil kajian klinikal terbukti secara saintifik & berkriterikan WHO PERTAMA DI DUNIA TERKINI TUMBUHAN NAMA TONGKAT ALI BAKAL DI PATENKAN.
TONGKAT ALI NU-PREP 100

CONTOH PENULISAN DARI BLOG INI, berjaya mengubah pemikiran kearah lebih baik dengna memelihara khazanah negara dari sekarang. ( bakal dipatenkan ) begitu juga berkaitan Akta farmasi selain akta iklan telah berubah bermula Januari 2012 BERKUATKUASA Demi kemajuan & Pembangunan Ummah. KEMENANGAN UNTUK PENGGUNA BIJAK MALAYSIA.

Iqra
IQRA
bacalah..
Impak
Ekonomi
Bakal
BERLAKU


BH RABU 19 DISEMBER 2012.

Tongkat Ali bakal dipaten.

Tanaman diiktiraf sebagai ‘harta intelek’.

Oleh Syed Azwan Syed Ali syedazwan@bharian.com.my

Kuala Lumpur


Tongkat Ali atau nama saintifiknya eurycoma longifolia akan dipatenkan sebagai khazanah biodiversity Malaysia mengikut undang-undang khas tidak lama lagi.

Mengikut undang-undang mengenai akses kepada sumber biologi dan perkongsian faedah atau undang-undang ABS yang sedang digubal itu, tanaman saka itu akan diiktiraf sebagai ‘harta intelek’ biodiversity dan didaftarkan di bawah depositori ( log pendaftaran ) yang diakui negara yang menandatangani Protokol Nagoya Mengenai Akses Sumber Genetik.

Ini bermakna mana-mana pihak menggunakan sumber biodiversity itu bagi tujuan komersial, termasuk menjadikannya produk perubatan, akan dikenakan bayaran.

Undang-undang digubal.
Menteri Sumber Asli dan Alam Sekitar, Datuk Seri Douglas Uggah Embas berkata, draf rang undang-undang ABS digubal kementeriannya berada di peringkat akhir dan dijangka dibentangkan pada siding perlimen akan datang.

Katanya, undang-undang khas itu adalah langkah domestic bagi memastikan negara mendapat faedah daripada pengkomersialan sumber biologi dan membantu untuk mengatasi kecurian biologi ( biopiracy ) serta penyalahgunaan pengetahuan tradisi berkaitan sumber biologi.

“Ini bermakna khazanah negara tidak boleh dicuri atau digunakan dengan sewenang-wenangnya bagi kepentingan pihak lain.” Katnya kepada pemberita selepas melancarkan Seminar Biodiversiti Kebangsaan ( MyBioD ) di sini semalam.

10 projek bawah ETP
Sementara itu, Penasihat Sains Perdana Menteri, Prof Emeritus Datuk Dr Zakri Abdul Hamid, dalam ucaptamanya berkata Model Bau Ekonomi diketengahkan kerajaan turut menumpukan kepada usaha mengimbangi antara pembangunan dan biodiversity dengan 10 projek permulaan di bawah program tranformasi ekonomi ( ETP ) dirangka dalam sector biodiversity.

Katanya, sector bioekonomi dijanka menyumbang RM 3.7 bilion kepada pendapatan kasar negara dengan menawarkan 17,500 pekerjaan menjelang 2020.


KEJAYAAN JENAMA MALAYSIA AKAN KEKAL UNTUK GENERASI SETERUSNYA BERMULA SEKARANG.

IMPAK KEPADA EKONOMI NEGARA AKAN BERLAKU SECARA MENDADAK DARI  INDUSTERI HERBA JIKA SEMUA PIHAK TAHU DAN FAHAM KEHEBATAN PENINGKATAN TESTOSTERONE, SPERM COUNT, MOTILITY  'TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH' DARI JENAMA MALAYSIA TONGKAT ALI NU-PREP 100.

CONTOH PASTI BERLAKU DARI PENULISAN INI KEARAH HARTA INTERLEK ( & http://www.nuprepkl.blogspot.com ) Tongkat Ali Bakal di patenkan. ( 2012 )

( 2007, apabila bertindak untuk memastikan ‘kandungan sebenar bahan aktif, yang dapat memberi kebaikan dan keberkesanan kepada tubuh badan – pihak berwajib akan bertindak ) TAPI INI 2007.

TAHUKAH ANDA PERKARA BAKAL BERLAKU AKAN MEMASTIKAN REPUTASI HERBA TONGKAT ALI BERADA PADA TAHAP SEBENARNYA FAKTA, TERANG DAN JELAS.

PERTAMA DARI LUAR. Pihak MLM di Malaysia dan atau pengeluar ( & atau kilang atau individu atau pemborong atau penjual &  atau sebagainya ) yang membawa masuk ‘produk siap atau mentah’ yang mengandungi perkataan bahan kandungan aktifnya dari sumber herba SEBENAR. CONTOH JIKA IA TONGKAT ALI, persoalannya ADAKAH BENAR TONGKAT ALI ATAU SEBALIKNYA SEAKAN-AKAN TONGKAT ALI.( PRODUK BAHAN MENTAH DARI NEGARA LUAR )

KEDUA ISU DALAMAN ( MANA-MANA DAHULU ANTARA KEDUA ATAU PERTAMA BAKAL DIUTAMAKAN ). SELAMA INI, jualan produk berasaskan dari herba Tongkat Ali. PERSOALANNYA ADAKAH BENAR TONGKAT ALI ( DARI AKARNYA ). ADAKAH BENAR TIDAK BERKELADAK / BERHAMPAS.( selain tiada bahan logam berat ). ADAKAH BENAR PROSESNYA TERJAMIN SELAMAT, BERKESAN & BERKUALITI. ADAKAH BENAR MEMPUNYAI KAJIAN KLINIKAL ( UJIAN HAIWAN & UJIAN AWAL MANUSIA, TERLEBIH DAHULU )


SEJARAH TERCATAT
SEBILION 
TERIMA KASIH


JENAMA MALAYSIA
BERKUALITI & BERMUTU TINGGI
TAHNIAH & SEBILION TERIMA KASIH

1 MALAYSIA MENDOAKAN KEJAYAAN SAZALI SAMAD MR ASIA KE 8 KALI & MR UNIVERSE. TERBUKTI KEJAYAAN BELIAU MENDAHULUI SAINS DENGAN AMALAN SEBAGAI AHLI SUKAN NEGARA TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH. 


'NO DRUGS'
SEBILION 
TERIMA KASIH


Tongkat Ali Nu-Prep 100
RAMALAN HEBAT 2012
TEPAT HANYA SAZALI SAMAD
BERDISIPLIN TINGGI
PASTI BERJAYA
TANPA BAHAN TELARANG / DADAH
CONTOH TERBAIK KEPADA 28 JUTA RAKYAT MALAYSIA
DIGERUNI & DIHORMATI PIHAK LAWAN.


\
TONGKAT ALI NU-PREP 100
CONTOH AHLI SUKAN NEGARA
SEBAGAI RAKYAT BIASA - SUDAH PASTI CONTOH TERBAIK - TANPA DADAH
SEBAGAI ANGGOTA BERUNIFORM CONTOH PEKERJA BERTUGAS TANPA DADAH
SEBAGAI AHLI SUKAN 'TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH

SEMUANYA TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH
BERSAMA SAZALI SAMAD
'NO DRUGS'

TONGKAT ALI NU-PREP 100
RAMALAN TEPAT 

NO DRUGS
CONTOH AHLI SUKAN MALAYSIA
MALAH CONTOH TERBAIK UNTUK DUNIA SUKAN
1 MALAYSIA  UNTUK SEDUNIA
CONTOH TERBAIK.


NO DRUGS, TAHNIAH SEBILION TERIMA KASIH.KEHEBATAN MALAYSIA HAMPIR MENCIPTA SEJARAH  DALAM SEMINGGU, 2  SEJARAH  KEMENANGAN TERCATAT DI THAILAND OLEH  'HARTA  NEGARA,' PADA 7 DIS 2012 SAZALI SAMAD CEMERLANG ( TAPI HARIMAU MALAYA, KECUNDANG  ATAS FAKTOR SUMBANGAN CIRI-CIRI LAYANAN TIDAK BAIK / ' TIDAK PROFESSIONAL' PIHAK LUAR JUGA PENGADILAN YANG TERANG & JELAS 'KURANG BERKUALITI' )


JENAMA MALAYSIA TELAH MENCIPTA SEJARAH TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH. 

TONGKAT ALI 
NU-PREP 100

Produk Jenama Malaysia, berjaya dihasilkan 'TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH ' NO DRUGS'
Tidak berada dimana-mana / sebarang hospital PAKAR atau hospital BIASA di dunia BERJAYA KETAHAP INI KECUALI TONGKAT ALI NU-PREP
BERSAMA FAKTA SAINTIFIK & BERKRITERIAKAN WHO.

KEHEBATAN NENEK MOYANG TERDAHULU MELINTASI ZAMAN PERUBATAN MODEN. JIKA PAKAR MEMERLUKAN FAKTA SAINTIFIK, 
MAKA NENEK MOYANG TERLEBIH KEPAKARANNYA TANPA JUTAAN RINGGIT PADA 'WAKTU & KETIKA' MENGATAKAN BAHAWA TERDAPATNYA KEISTIMEWAAN PADA TONGKAT ALI, KINI TERBUKTI TANPA WAS-WAS SEALIRAN PERUBATAN MODEN MALAH LEBIH TINGGI STATUS TONGKAT ALI YANG BERJAYA TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH BERJAYA MEMBERI IMPAK KEBAIKAN KEPADA KESIHATAN TUBUH BADAN ( JIKA DADAH IA HANYA UNTUK BAHAGIAN TERTENTU SAHAJ DALAM BADAN ) TONGKAT ALI NU-PREP 100 UNTUK KESELURUHAN BADAN TETAPI DENGAN AMALAN YANG BAIK BERHENTI SEBELUM KENYANG PADA BAHAGIAN TERTENTU SUDAH PASTI BERJAYA ( & IA TIDAK BERDOSA JIKA PADA PERINGKAT UMUR SEKARANG 50AN TETAPI MASIH BERTENAGA SEPERTI 20AN ).

INI KELEBIHAN TONGKAT ALI NU-PREP 100 JENAMA MALAYSIA.

TONGKAT ALI NU-PREP 100
JENAMA MALAYSIA PERTAMA DI DUNIA
MENJALANI KAJINA KLINIKAL.

BERSAMA PAKAR ANDROLOGI MALAYSIA IAITU DR ISMAIL TAMBI, bertanggungjawab penuh  menjalankan kajian klinikal dari priduk Jenama Malaysia. Produk Jenama Malaysia Tongkat Ali Nu-Prep 100 kini pertama di dunia berada pada landasan BENAR & TEPAT ( tidak dari jenama lain yang berasaskan tongkat ali - KESEMUANYA YANG LAIN DIPASARAN TIDAK ADA SOKONGAN FAKTA SAINTIFIK ) AWAS IA BOLEH MENDATANGKAN KEBURUKAN KEPADA KESIHATAN TUBUH BADAN.

JANGAN JADI SEPERTI 'KALDAI DADAH' - maksud mudah BERPOTENSI MENDAPATKAN RAWATAN DIALISIS pada masa akan datang.

TONGKAT ALI NU-PREP 100 ( EURYCOMA LONGIFOLIA )

PAKAR YANG BERTANGGUNGJAWAB - MENAIKKAN NAMA JENAMA MALAYSIA
TONGKAT ALI NU-PREP 100 DARI SUDUT KAJIAN KLINIKAL HINGGA KINI INDUSTERI HERBA MENJADI PILIHAN PERTAMA 'TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH'  

KEJAYAAN HASIL KAJIAN KLINIKAL TERCATAT PADA JOURNAL KESIHATAN ANTARABANGSA - LAPORAN PERUBATAN MENJADI RUJUKAN / PANDUAN PAKAR LUAR NEGARA ATAU PERSATUAN / PERTUBUHAN ATAU KOLEJ PERUBATAN, UNIVERSITI ATAU PUSAT PERUBATAN MALAH BAKAL MENJADI PERBINCANGAN DUNIA UNTUK MENGATASI MASALAH TERTENTU DAN ATAU CARA MENGATASINYA. 


·        The Asian Journal of Andrology 2010.
·         
KEYWORDS : MALE INFERTILITY, MEDICINAL HERBS,
SEMEN.

·        ANDROLOGIA ( First International Journal of Andrology, ‘online’ with effect from Jun 2011 )
·         
KEYWORDS :   ADAPTOGEN – eurycoma longifolia –
HYPOGONADISM – late – onset hypogonadism –
TESTOSTERONE – TONGKAT ALI.

Tongkat Ali Nu-Prep 100 ( Eurycoma Longifolia, Long Jack ) 

Segala langkah BELIAU ( MANTAN PERDANA MENTERI ) DI AWASI seluruh dunia. Bersama fakta saintifik sudah pasti DUNIA BERTAMBAH YAKIN AKAN JENAMA MALAYSIA TONGKAT ALI NU-PREP 100

KEBIJAKSANAAN, lahir atas keyakinan yang tinggi bersama Kesihatan yang BAIK menjadi ikutan dari generasi hingga seterusnya. MAKA YANG PASTI 'JIHAD KESIHATAN' untuk semua adalah sesuatu yang mulia bersama 'CAR HIDUP SIHAT, BERHENTI SEBELUM KENYANG, MAKANAN BERKHASIAT, PERTUTURAN YANG BAIK, BERIADAH BERSAMA KELUARGA'. Ini cara hidup berkualiti contoh kepada 28 juta rakyat Malaysia ( malah dunia memerlukannya & sentiasa memerhatikannya )

Terkini, untuk masalah kardiovaskular 'tahap testosterone adalah pengukurnya'. Bersama  fakta benar yang lain untuk pesakit kencing manis tahap 1 & 2. tahap testosterone adalah rendah dari mereka yang NORMAL ( benar, juga cara untuk mengukur dikalangan pesakit kencing manis ). Ini adalah nyata akan kejayaan Jenama Malaysia 'Tanpa Bahan terlarang / DADAH. Ini bukan perkara yang tidak sengaja ( pada ubatan 'western medicine' yang terdapatnya telah di patenkan secara TIDAK SENGAJA untuk mengubati jenis penyakit yang lain 'saintis mereka dapati kebaikan untuk perkara yang lain atau 'SAKIT BERLAINAN' lalu dipatenkan )


TONGKAT ALI NU-PREP 100
(Eurycoma Longifolia, Long Jack)

Kehadiran Mantan Perdana Menteri
Pertanian Adalah Perniagaan
Ingat - yang di kampung, waktu sudah tiba sebagai Penjana Ekonomi dari sumber herba
khazanah negara berada di landasan yang TEPAT. 
  
TONGKAT ALI NU-PREP 100
'Eurycoma Longifolia, Long Jack' 
Meningkatkan testosterone TANPA BAHAN TERLARANG / DADAH 
'NO DRUGS'
SATU KELEBIHAN MELINTASI ZAMAN
BERJAYA DARI JENAMA MALAYSIA TERBUKTI SECARA SAINTIFIK
kelebihan Jenama Malaysia seperti tercatat pada 'patent text' kehebatan dari nenek moyang terdahulu 
khazanah negara terpelihara untuk generasi seterusnya.

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'Eurycoma Longifolia, long Jack'

MAHA NS 2012 ( PAROI, NEGERI SEMBILAN )
KEHEBATANG & KELEBIHAN JENAMA MALAYSIA INDUSTERI HERBA PENJANA EKONOMI BARU BUKAN SAHAJA KANDUNGAN 'PATENT TEXT' hasil yang telah dipatenkan MALAH TUMBUHAN INI BAKAL DIPATENKAN. INI ADALAH KEMENANGAN NEGARA UNTUK SEMUA TERBUKTI KEBAIKAN & KEBERKESANAN DARI TUMBUHAN KHAZANAH NEGARA 


'NO DRUGS' - Tanpa Bahan Terlarang / DADAH. AWAS bakal menjadi penjana ekonomi negara MAKA akan lebih ruang & peluang ( rezeki ) BUKAN SAHAJA MENJANA PENDAPAT 'peluang pekerjaan' MALAH produk Jenama Malaysia PERTAMA DI DUNIA meningkatkan testosterone tanpa bahan terlarang / DADAH bakal berada di seluruh dunia terutama hospital-hospital pakar atau sebaliknya untuk pelbagai kebaikan kepada 'DUNIA PERUBATAN MODEN' atas usaha murni dari para pakar saintis & penyelidik MALAYSIA bersama hasil bumi bertuah dari sumber asli tongkat ali sepenuhnya. Ini kelebihan Jenama Malaysia untuk semua.


Tongkat Ali Nu-Prep, terhasil dari program kerjasama Kerajaan Malaysia & MIT (US)
Pendedahan ini berlaku pada sidang Dewan Rakyat 2007.

Proses kearah PEMBANGUNAN UMMAH yang lama untuk berada ketahap ini selain KAJIAN KLINIKAL UNTUK DIDEDAHKAN  ( kepelbagaian, memerlukan tahap penyuasaian pelbagai perlu diutamakan serta dipenuhi ) UNTUK BERADA & TERCATAT PADA JOURNAL KESIHATAN ANTARABANGSA-LAPORAN PERUBATAN. yang pasti tempoh untuk dipatenkan yang mahal & masa yang lama untuk BERJAYA. Kini akta farmasi, iklan ( akan berkuatkuasa bermula Januari 2013 ) & nama tumbuhan untuk & bakal dipatenkan.

Persoalan tambahan timbul, adakah benar dosnya akan mengikut BMI ( 1kg bersamaan 1 mg - untuk mendapatkan keberkesanan & kebaikan kepada tubuh badan ) INI BAKAL DINANTIKAN PADA KAPSUL YANG LAIN & LEBIH FOKUS PADA MINUMAN PRACAMPURAN TEMPATAN 5 ATAU 10 ATAU LEBIH DALAM 1 ( MEMPUNYAI KANDUNGAN TONGKAT ALI ) AKAN DINYATAKAN ATAU DIJADIKAN SATU FAKTA BENAR WAJIB SEBELUM DIPASARANKAN ( SELAIN FAKTA KANDUNGAN MINUMAN TERSEBUT ADA - DARI SIJIL ANALISANYA ) ATAU SEBLAIKNYA 365 HARI AKAN MENDAPAT KENCING MANIS ( PRACAMPURAN PENUH GULA ). INI AKAN MENJADIKAN AKAN DATANG 2014 TAMBAHAN MESIN DIALISIS PADA BAJET 2013 PENAMBAHAN 150 MESIN DIALISIS DI LULUSKAN. ( PERATUSNYA AKAN MENINGKAT JIKA TIDAK DITANGANI DARI SEKARANG )


PENULISAN BERTAHUN TELAH BERJAYA MELANGKAH KEHADAPAN DENGAN BERKUATKUASANYA AKTA IKLAN & FARMASI BERKAITAN HERBA KHAZANAH NEGARA SEBAGAI CONTOHNYA DARI HERBA DIKALANGANNYA IAITU DARI TUMBUHAN HERBA TONGKAT ALI YANG MENJADI CONTOH SEBAGAI 'PENERAJU HERBA NEGARA'. INILAH KEKUATAN PRODUK JENAMA MALAYSIA.
Tongkat Ali Nu-Prep 100
Eurycoma Longifolia, Long Jack

Tongkat Ali Nu-Prep 100 ( Eurycoma Longifolia,Long Jack )

Jenama Malaysia, kini berada dikalangan PERTAMA ( di atas )
untuk meningkatkan testosterone Tanpa Bahan Terlarang / DADAH


TONGKAT ALI NU-PREP 100

2013 bermula Januari, akan berlaku perubahan ketara pada iklan disemua media terlibat. Ini kejayaan Pengguna Bijak Malaysia.

'NO DRUGS' tanpa bahan terlarang / DADAH adalah langkah TEPAT CONTOH PRODUK LAIN BERASASKAN DARI HERBA TONGKAT ALI YANG LAIN , YANG BOLEH DIPERTIKAIKAN OLEH 'PENGGUNA BIJAK MALAYSIA' seperti telah dinyatakan oleh Ketua Inovasi di Jabatan Perdana Menteri bahawa ( contoh ringkas ) jika Pengguna Bijak Malaysia mempertikaikan produk oleh dutanya ' dengan artis ' contoh beras atau bahan komestik ' kebaikan & keberkesananya kepada pengguna 'SUDAH PASTI AKAN MENGUGATKAN SYARIKAT PENGIKLANAN'. Tetapi bagi kami ini adalah caranya untuk melariskan produk dan ramai hingga kini masih mengamalkannya. ( dengan fakta tersusun oleh pakar / konsultan syarikat pengiklanan, segala statistik ), TETAPI APAKAH KESUDAHANNYA KEPADA PENGGUNA BIJAK MALAYSIA.


Tahukah ANDA hanya produk Tongkat Ali Nu-Prep 100 hingga kini, merupakan satu-satunya produk berasaskan dari herba khususnya hanya TONGKAT ALI sepenuhnya yang menjalani kajian klinikal di dunia di sokong fakta saintifik ( yang BELUM ADA LAGI ), bersama dosnya untuk mendapatkan keberkesanannya & kebaikan kepada kesihatan tubuh badan.

Ia juga merupakan satu-satunya dan  produk yang PERTAMA sealiran nasihat KKM - Kementerian Kesihatan Malaysia ' Produk mempunyai pakar / konsultan ' dan FOMCA Federation of Malaysia Consumers Associations ' Produk mempunyai kajian PAKAR '. 

INGAT, PERHATIAN ANDA SEBAGAI PENGGUNA BIJAK MALAYSIA BAHAWA BELUM ADA SEBARANG PRODUK BERASASKAN DARI HERBA TONGKAT ALI DI DUNIA BERJAYA KETAHAP INI KECULALI NU-PREP 100

MAKA, MINDA SEBAGAI PENGGUNA BIJAK MALAYSIA DI TUNTUT MEMPUNYAI KEBIJAKSANAAN ASAS UNTUK MENGAMBIL SEBARANG HERBA DENGAN MEMPUNYAI CIRI-CIRI YANG TELAH DINYATAKAN PADA KELUARAN TERBARU INI JUGA TERKANDUNGNYA PADA KELUARAN SEBELUM INI ATAU UNTUK LEBIH INFORMASI SILA LAYARI http://www.nuprepkl.blogspot.com atau untuk tempahan 'ONLINE' http://www.usr.com.my.

Sejarah & catatan Tongkat Ali Nu-Prep 100 semasa MAHA INTERNATIONAL 2012. ( semasa MAHA NS 2012 - Paroi ).

Saksikan 'The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100' di MAHA NS 2012 ( Paroi, NS )


Iqra, IQRA
promosi & pameran NKEA Tongkat Ali Nu-Prep 100 contoh TEPAT, TERANG & JELAS produk 'Peneraju Herba Negara'

( THE MAKING OF TONGKAT ALI NU-PREP 100 MAHA NS 2012 - LONGJACK, EURYCOMA LONGIFOLIA )


The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara

The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba NegaraThe Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara


The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara


The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara


The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara


The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara


The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara


The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara


The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara


The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 MAHA NS 2012
Peneraju Herba Negara


TONGKAT ALI NU-PREP 100
PENERAJU HERBA NEGARA
MAHA NS 2012

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA
BERSAMA TN HJ REEZA 


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HARBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIATONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA
TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIATONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA'
PENERAJU HERBA NEGARA
JENAMA MALAYSIA
KEHEBATAN, KEBAIKAN & KEBERKESANAN TONGKAT ALI NU-PREP 100

Kebenaran nenek moyang terdapat keistimewaan pada Tongkat Ali ( DARI KENYATAAN NENEK MOYANG BERZAMAN  ‘JIKA LELAKI, SIHAT KELAKIANNYA MAKA IA SEMEMANGNYA SIHAT’ ). Kehebatan nenek moyang terdahulu dari ‘ sains & teknologi tercanggih’. ( selain ‘Berhenti Sebelum Kenyang’, bersenaman kerap-beriadah , dulu nenek moyang berkerja keras samada di kebun atau laut – sebagainya & cara hidup sihat )

1.     Kardiovaskular – kebelakangan ini, barulah ‘ Pakar Perunding’ di universiti tempatan & ‘Pusat Pakar – hospital swasta’  hubung kait ‘masalah kelakian’ adalah tanda kepada ‘masalah jantung’ kerana kehalusan ( melancar pergerakan darah ) adalah di bahagian ‘kelakian’ dari pada di jantung.

Ini adalah kenyataan ‘pakar perubatan moden’, yang mula melihat gabungan fakta terdahulu , sains & cara mengatasi ( bersama herba – tradisional yang bermutu & berkualiti tinggi )

Peringatan – Fokus.
Semasa di forum antarabangsa 2010 di Amerika Syarikat, masa akan datang boleh di gunakan sebagai ‘ pengukuran’ tahap testosterone untuk mengatahui tahap jantung lelaki.

Kejayaan ‘ Harta Khazanah Negara ‘ adalah berkaitan ‘testosterone’ adalah amat membanggakan seperti hasil kajian klinikal yang tercatat pada journal kesihatan- laporan perubatan ‘awet muda ( andropause )’ pengurusan LOH ‘ late on-set hypogonadism ‘

·        The Asian Journal of Andrology 2010.
·         
KEYWORDS : MALE INFERTILITY, MEDICINAL HERBS,
SEMEN.
BERKIATAN TERUS PADA ISU KESUBURAN KOS YANG TINGGI
IUI - INTRAUTERINE INSEMINATION
 ANTARA RM 500 HINGGA RM 3000
( HOSPITAL KERAJAAN & ATAU SWASTA )
IVF - INVITRO FERTILIZATION
 ANGGARAN RM 10,000 - RM 20,000

·        ANDROLOGIA ( First International Journal of Andrology, ‘online’ with effect from Jun 2011 )
·         
KEYWORDS :   ADAPTOGEN – eurycoma longifolia –
HYPOGONADISM – late – onset hypogonadism –
TESTOSTERONE – TONGKAT ALI.


Arah ini memberi pertunjuk yang baik kepada industri herba negara. Ini adalah sesuatu ‘discovery’ kebaikan pelbagai yang penting kos yang murah tidak membebankan sesuatu negara jika kos perubatan di tanggung kepada kerajaan. ( contoh sesuatu negara lebih berpotensi menghadapi isu kewangan  jika kos perubatan yang semangkin meningkat setiap tahun, seperti kenyataan terbaru pada akhbar baru-baru ini )

2.     Fakta – catatan penyakit ‘kencing manis’ ( diabetic ) di Amerika Syarikat.
Hasil menunjukkan kencing manis jenis ( type ) 1 & 2, TERANG & JELAS bahawa tahap ‘testosterone’ adalah LEBIH RENDAH daripada mereka yang mempunyai tahap testosterone yang normal. 


FAKTA TERANG & JELAS TONGKAT ALI NU-PREP 100 PRODUK JENAMA MALAYSIA SEBAGAI CONTOH PENERAJU HERBA NEGARA.

'The Making of Tongkat Ali Nu-Prep 100 - MAHA INTERNATIONAL 2012'.


SELAMAT DATANG 
&
 SEBILION 
TERIMA KASIH
MAHA INTERNATIONAL 
2012
TONGKAT ALI NU-PREP 100 'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK' MAHA INTERNATIONAL 2012

TONGKAT ALI NU-PREP 100 'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK' MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'eurycoma longifolia, long jack'

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'eurycoma longifolia, long jack'TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012Tongkat Ali Nu-Prep 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012

TONGKAT ALI NU-PREP100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100
TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012
TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'eurycoma longifolia, long jack'

TONGKAT ALI NU-PREP 100
TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012

TONGKAT ALI NU-PREP 100

PRODUK MENJADI TUMPUAN DUNIA PERUBATAN MODEN

'MENGUBATI, MERAWAT PESAKIT KENCING MANIS 'YANG KRITIKAL' DENGAN PRODUK KANDUNGAN 47 HERBA TEMPATAN DAN SATU DIANTARA KANDUNGANNYA  ADALAH TONGKAT ALI. TANPA MEMOTONG KAKI ( BUANG ) CONTOH TEPAT JIKA HOSPITAL PAKAR NASIHATKAN POTONG HINGGA KE ARAS 'BUKU LALI' ATAU BETIS ATAU LUTUT'. JAWAPANNYA TIDAK PERLU ' YANG ROSAK, BUSUK & ATAU BERULAT SAHAJA YANG AKAN DIBUANG'. 

JIKA 'KAJIAN KLINIKAL' BUKTI MEMERLUKAN 50, 100 ATAU 200 TETAPI KINI MEMPUNYAI HAMPIR 2000 PESAKIT YANG TELAH DI RAWAT & TERUS MERAWAT PESAKIT BARU HINGGA KINI. 

YANG KETARA WALAUPUN ANDA DENGAN  'INSULIN' ATAU YANG LAIN - JAWAPAN KURANG 30 MINIT ( SETENGAH JAM ) BACAAN KENCING MANIS TURUN. INI ADALAH KEHEBATAN PRODUK MALAYSIA.TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100
TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012


TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012TONGKAT ALI NU-PREP 100TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100
'EURYCOMA LONGIFOLIA JACK'
MAHA INTERNATIONAL 2012

TONGKAT ALI NU-PREP 100

TONGKAT ALI NU-PREP 100


TONGKAT ALI NU-PREP 100

FAKTA PRODUK 
PENERAJU HERBA
NEGARA
TONGKAT ALI
NU-PREP 100
AKAN DATANG.


FAKTA Testimonial dari produk Tongkat Ali Nu-Prep 100 Peneraju Herba Negara. Penambahan 'statistic' kajian klinikal berkaitan jenis kebaikan & keberkesanan kepada kesihatan tubuh badan. 


UNTUK TAHUN BARU 2013
UNTUK PENGGUNA BIJAK MALAYSIA 
AKAN DISIARKAN

SEMPERNA PRU 13 PERTUGAS BERUNIFORM, BAKAL ADUN ATAU BEKAS PARLIMEN SEMUA YANG TERLIBAT DARI GOLONGAN YANG PALING TINGGI HINGGA SEGALANYA FAKTA PEMBEKAL TENAGA 24-48 JAM BERSAMA TESTIMONIAL. PROMOSI HEBAT PRODUK JENAMA MALAYSIA HASIL KERJASAMA KERAJAAN MALAYSIA & MIT (US) MUNUJU KEMAJUAN & PEMBANGUNAN UMMAH. BERSAINTIFIK & BERKRITERIAKAN W.H.O.

 'SELAMAT, 
BERKESAN 
BERKUALITI'

BUKAN DARI PRODUK TONGKAT ALI YANG LAIN, YANG PASTI HANYA TONGKAT ALI NU-PREP 100.
No comments: